Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Contacten Hotmail Helpdesk Bellen

Als u het antwoord vindt op alle vragen van uw Hotmail-account, dan bent u hier aan het juiste adres.

Hoe Hotmail-account en Gmail-account snel samen te voegen?

Hotmail Helpdesk Belgie

Zoals we allemaal weten, is Hotmail een van de meest ervaren en populaire e-mailtoepassingen. De specifieke postdienst wordt over de hele wereld bewonderd vanwege zijn toegankelijkheid en eenvoudige functies. Het maakt niet uit sinds hoe lang u de specifieke mailtoepassing gebruikt, de ene of de andere keer moet u een expert benaderen om meer te weten te komen over bepaalde functies of toepassingen die vrij complex zijn. Een van deze veelvoorkomende vragen van gebruikers is hoe iemand snel een Hotmail-account en een Gmail-account kan samenvoegen. Maakt u zich ook zorgen over hetzelfde probleem of een andere zorg met betrekking tot uw e-mailaccount? Het enige dat u hoeft te doen, is Hotmail Bellen Belgie nummer + 32-28083447 altijd en overal proberen.

Stappen om het Hotmail-account en Gmail-account snel samen te voegen zijn als volgt: -

  • Allereerst moet u uw Gmail-account openen en instellingen selecteren, gevolgd door op het tabblad Accounts te klikken.
  • Vervolgens moet u op het volgende scherm in de Hotmail of het live adres opgeven en op de volgende optie tikken om door te gaan.
  • Voer daarna op de juiste manier de juiste instellingen in, namelijk uw gebruikersnaam en wachtwoord voor hetzelfde account.
  • Zorg ervoor dat u op de optie met de naam ja klikt, ik wil e-mail kunnen verzenden zoals en Gmail stuurt de melding naar Hotmail.

Dit zijn de tips waarmee een persoon zijn / haar Hotmail naar het Gmail-account zou kunnen sturen en ontvangen. Als u nog steeds meer informatie nodig heeft over een van de zorgen in verband met uw account, kunt u het telefoonnummer van Contacten Hotmail naar uw voorkeur en gemak. Ons professionele en deskundige team van technici zal u onmiddellijk en onmiddellijk helpen. We begrijpen de urgentie van de situatie en de waarde van uw tijd, daarom behandelen we uw bezorgdheid als onze hoogste prioriteit. Voel je vrij om ons zeker te benaderen via live-chats, e-mails en telefoontjes op basis van je comfortzone.

 

Lees ook deze blog: E-mails archiveren in uw Hotmail-account: stap voor stap method

Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :